Карго Услуги

hr


Транспорт и логистика

Транспорт и логистика

Като лидер в транспорта и логистиката, Тийм Карго Ем Ди ООД предлага складиране и превози на различни видове товари: конвенционални, извънгабаритни, товари с клас на опасност, стоки под митнически контрол, дипломатически и личен багаж.

Групажни пратки

Групажни пратки

Организираме контейнерни превози на всички видове стоки в бокс-контейнери и специализирано оборудване – платформи, хладилни и „open top“ контейнери, както и групажни контейнерни превози през Варна, Бургас и Солун от и за всички дестинации.

Карго застраховане

Карго застраховане

Карго застраховката обезщетява собственика на стоката/пратката при финансови загуби, които могат да бъдат понесени в случай, че нещо се случи с товара или бъде увреден по време на превоза.Именно затова можете да изберете от 2 вида Карго застраховане…

Складиране на товари

Складиране на товари

Складовете за съхраняване на товари могат да бъдат наети за различни периоди от време и съответно са оборудвани съгласно последните изисквания, за да осигурят необходимите условия за съхранение на Вашите стоки.

Обмитяване на товари

Обмитяване на товари

Тийм Карго Ем Ди ООД ще извърши вместо Вас всички необходими процедури при обмитяване на товари, и ще Ви осигури цялостно митническо представителство при международен транспорт на стоки.

Заявка за транспорт

Заявка за транспорт

На тази страница можете да направите Вашата заявка за транспорт, като е необходимо да посочите детайли по Вашата пратка и след получаване на заявката за транспорт, ние от Тийм Карго Ем Ди ООД, ще се свържем с Вас.

Имате пратка?

Най-качествено обслужване!

Тийм Карго Ем Ди ООД е фирма с история и традиции на спедиторския пазар. Основана от водещи специалисти в областта на международната спедиция, и наложила се през годините като една от челните транспортно-спедиторски компании, благодарение на многобройните ни доволни клиенти и на дългогодишния опит и умения на служителите си.

0
Пристанища, летища и терминали
0
Доволни клиенти за 2018г.
0
Брокери и агенти в цял свят

Процес на работа

Всяка компания има собствени изисквания и стил на работа. Ние много добре осъзнаваме това и се стараем да предложим най-добрата спедиторска услуга на пазара. Всяка пратка, всеки товар е не просто поредния контейнер, а внимателно отношение и изчистване на всички детайли и предвиждане на ситуации при осъществяването на всеки проект. Именно затова нашите клиенти са доволни и са се превърнали в наши приятели, защото екипа на Тийм Карго Ем Ди ООД осъществява дори и най-трудните и невъзможни превози. Клиентите ни се чувстват сигурни и могат да разчитат на нас! За да постигнем всичко това сме изградили стройна система на работа винаги водеща до най-добрите за клиента ни резултати!

Анализиране

Подготовка

Документация

Транспорт

Споделете в Социалните Мрежи!

Мнения на наши клиенти за нас

ВЕЧЕ НАШИ ПРИЯТЕЛИ

Maria

Много благодаря на екипа на Фирма Тийм Карго, за доброто отношение и професионализма при изпълнението на всяка една от нашите транспортни поръчки. Винаги съм спокойна при получаването на пратките ни и документално всичко е тип-топ.

A.Ангелова
Dave

Нищо не разбирах от получаване на товари, освобождаване, митници… Бизнеса ми се разрастна и ми се налага внос постоянно, вече толкова години…продължавам нищо да не разбирам, защото Тийм Карго се грижат за моите товари. Никога не е имало проблем, вече 7 или 8 години !

Д.Ивановски

Ние ще ви помогнем с всеки вид спедиция и транспорт

СЪС ЗНАНИЯ, КОНТАКТИ, ИНОВАЦИИ & КРЕАТИВНИ ИДЕИ