Карго Услуги

hr


Транспорт и логистика

Транспорт и логистика

Като лидер в транспорта и логистиката, Тийм Карго Ем Ди ООД предлага складиране и превози на различни видове товари: конвенционални, извънгабаритни, товари с клас на опасност, стоки под митнически контрол, дипломатически и личен багаж.

ПОВЕЧЕ …
Групажни пратки

Групажни пратки

Организираме контейнерни превози на всички видове стоки в бокс-контейнери и специализирано оборудване – платформи, хладилни и „open top“ контейнери, както и групажни контейнерни превози през Варна, Бургас и Солун от и за всички дестинации.

ПОВЕЧЕ …
Карго застраховане

Карго застраховане

Карго застраховката обезщетява собственика на стоката/пратката при финансови загуби, които могат да бъдат понесени в случай, че нещо се случи с товара или бъде увреден по време на превоза.Именно затова можете да изберете от 2 вида Карго застраховане…

ПОВЕЧЕ …
Складиране на товари

Складиране на товари

Складовете за съхраняване на товари могат да бъдат наети за различни периоди от време и съответно са оборудвани съгласно последните изисквания, за да осигурят необходимите условия за съхранение на Вашите стоки.

ПОВЕЧЕ …
Обмитяване на товари

Обмитяване на товари

Тийм Карго Ем Ди ООД ще извърши вместо Вас всички необходими процедури при обмитяване на товари, и ще Ви осигури цялостно митническо представителство при международен транспорт на стоки.

ПОВЕЧЕ …
Заявка за транспорт

Заявка за транспорт

На тази страница можете да направите Вашата заявка за транспорт, като е необходимо да посочите детайли по Вашата пратка и след получаване на заявката за транспорт, ние от Тийм Карго Ем Ди ООД, ще се свържем с Вас.

ПОВЕЧЕ …

Имате пратка?

Връзка с нас

Най-качествено обслужване!

Тийм Карго Ем Ди ООД е фирма с история и традиции на спедиторския пазар. Основана от водещи специалисти в областта на международната спедиция, и наложила се през годините като една от челните транспортно-спедиторски компании, благодарение на многобройните ни доволни клиенти и на дългогодишния опит и умения на служителите си.

0
Пристанища, летища и терминали
0
Доволни клиенти за 2018г.
0
Брокери и агенти в цял свят

Процес на работа

Всяка компания има собствени изисквания и стил на работа. Ние много добре осъзнаваме това и се стараем да предложим най-добрата спедиторска услуга на пазара. Всяка пратка, всеки товар е не просто поредния контейнер, а внимателно отношение и изчистване на всички детайли и предвиждане на ситуации при осъществяването на всеки проект. Именно затова нашите клиенти са доволни и са се превърнали в наши приятели, защото екипа на Тийм Карго Ем Ди ООД осъществява дори и най-трудните и невъзможни превози. Клиентите ни се чувстват сигурни и могат да разчитат на нас! За да постигнем всичко това сме изградили стройна система на работа винаги водеща до най-добрите за клиента ни резултати!

Анализиране

Подготовка

Документация

Транспорт

Споделете в Социалните Мрежи!

Мнения на наши клиенти за нас

ВЕЧЕ НАШИ ПРИЯТЕЛИ

Maria

Много благодаря на екипа на Фирма Тийм Карго, за доброто отношение и професионализма при изпълнението на всяка една от нашите транспортни поръчки. Винаги съм спокойна при получаването на пратките ни и документално всичко е тип-топ.

A.Ангелова
Dave

Нищо не разбирах от получаване на товари, освобождаване, митници… Бизнеса ми се разрастна и ми се налага внос постоянно, вече толкова години…продължавам нищо да не разбирам, защото Тийм Карго се грижат за моите товари. Никога не е имало проблем, вече 7 или 8 години !

Д.Ивановски

Ние ще ви помогнем с всеки вид спедиция и транспорт

СЪС ЗНАНИЯ, КОНТАКТИ, ИНОВАЦИИ & КРЕАТИВНИ ИДЕИ

ВРЪЗКА С НАС