Въздушен транспорт

Превоз на пратки по въздух, складиране и обмитяване

Въздушен транспорт

hr

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага на своите клиенти превоз на стоки по въздух, като транспорта по въздух може да бъде извършен с контейнери на големи или с малки товарни самолети. Въздушен транспорт на стоки от и до всяка точка на света. От товарната рампа на вашите доставчици или до прага на вашите клиенти – гарантирана доставка с въздушен транспорт  – без претоварване, директно, бързо и сигурно! 

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага глобално и ефективно решение за всички нужди, свързани с въздушния транспорт. Оперирайки в цял свят, нашият екип от професионалисти предлага високо качество на обслужване, осигурявайки надеждна и сигурна доставка. Нашата цел е клиентът да получи пълна удовлетвореност и яснота за пътя на пратката и нейната сигурност по време на транспорта.


Споделете в Социалните Мрежи!

Специализирани въздушни превози

hr

Бързина

Най-бързият транспорт за Вашата пратка е Въздушния транспорт, осигуряваме надежден въздушен транспорт за спешни доставки.

Професионализъм

Работа в мрежа от професионално подготвени и сертифицирани партнори по света, които се грижат отговорно за всяка наша заявка.

Ниски цени

Въздушния транспорт е най-скъпия вид транспорт, но за редовни клиенти имаме договорни цени.

Специализирани сухопътни превози

Летище-летище

Грижим се за Вашата пратка да пристигне с въздушен транспорт от избрано от Вас летище до посочено от Вас летище навреме.

Врата – врата

Взимаме Вашата пратка от посочено от Вас място и с въздушен транспорт я доставяме до посочено от Вас място, офис или физическо лице.

Врата – летище

Тийм Карго МД ООД ще вземе Вашата пратка от посочен от Вас адрес и ще я достави до посоченото от Вас летище.

Споделете в Социалните Мрежи!

внос

Внос

внос

Износ

Складиране

Складиране

Тийм Карго Ем Ди ООД разполага със агенти във всяко голямо пристанище или индустриален район на света, което ни позволява да реагираме най-адекватно и гъвкаво на изискванията на нашите клиенти. Високото качество и ефективност при всеки вид транспорт – сухопътен транспорт, морски транспортвъздушен транспорт или комбиниран транспорт, се основават на дългосрочни договорни отношения с надеждни превозвачи. Нашата услуга не свършва с пристигането на пратката на пристанището. Напротив, ние осигуряваме всички допълнителни услуги – от стандартните документи до морската застраховка и доставката до врата. Ако Вашата пратка се нуждае от сухопътен транспорт, можете да се доверите на професионализма на нашия екип и да сте сигурни в успеха на Вашия проект!

Ние ще ви помогнем с всеки вид спедиция и транспорт

СЪС ЗНАНИЯ, КОНТАКТИ, ИНОВАЦИИ & КРЕАТИВНИ ИДЕИ