Транспорт и логистика

по ВЪЗДУХ | СУША | ВОДА

Транспорт и логистика

hr

Тийм Карго Ем Ди ООД е фирма с история и традиции на спедиторския пазар. Основана от водещи специалисти в областта на международната спедиция, и наложила се през годините като една от челните транспортно-спедиторски компании, благодарение на многобройните ни доволни клиенти и на дългогодишния опит и умения на служителите си.

Като лидер в транспорта и логистиката, Тийм Карго Ем Ди ООД предлага превози на различни видове товари: конвенционални, извънгабаритни, товари с клас на опасност, стоки под митнически контрол, дипломатически и личен багаж. Високо квалифицираните ни специалисти ще намерят най-вярното логистично решение и надежден сервиз за вашите пратки.


Споделете в Социалните Мрежи!

Транспорт и логистика с Тийм Карго Ем Ди ООД

hr

Спедиция

Професионално обслужване на клиента – предлагаме услугите спедиция и логистика. Спедицията е пълната обработка на товара от приемането му от изпращача до доставката при получателя.

Оптимизация

Оптимизирано възлагане на поръчката – обмяната на документи е значително по-бърза и по-лесна.

Иновации

Безопасност на сътрудничество, оптимизиране на разходите, възможности и за по-малките фирми и лесно установяване на нови международни отношения.

Специализирани сухопътни превози

Логистика

услугите товарене, разтоварване, палетизация и депалетизация, контейнеризация и деконтейнеризация, измитане, измиване, покриване, складиране, доставка от врата до врата.

Партньорство

Партньори и наши клиенти са както големи, така и малките и средни фирми.

Позитиви

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага различни варианти за реализиране на поръчки за транспорт, както на вътрешния, така и на международния пазар.

Споделете в Социалните Мрежи!

внос

Внос

внос

Износ

Складиране

Складиране

Тийм Карго Ем Ди ООД разполага със агенти във всяко голямо пристанище или индустриален район на света, което ни позволява да реагираме най-адекватно и гъвкаво на изискванията на нашите клиенти. Високото качество и ефективност при всеки вид транспорт – сухопътен транспорт, морски транспортвъздушен транспорт или комбиниран транспорт, се основават на дългосрочни договорни отношения с надеждни превозвачи. Нашата услуга не свършва с пристигането на пратката на пристанището. Напротив, ние осигуряваме всички допълнителни услуги – от стандартните документи до морската застраховка и доставката до врата. Ако Вашата пратка се нуждае от сухопътен транспорт, можете да се доверите на професионализма на нашия екип и да сте сигурни в успеха на Вашия проект!

Заявка за Транспорт

За да подадете Вашата Заявка за Транспорт, моля натиснете бутона и след получаване на заявката за транспорт, ние от Тийм Карго Ем Ди ООД, ще се свържем с Вас.