Транспорт и логистика

ВЪЗДУХ | СУША | ВОДА

Транспорт и логистика

hr

Тийм Карго Ем Ди ООД е фирма с история и традиции на спедиторския пазар. Основана от водещи специалисти в областта на международната спедиция, и наложила се през годините като една от челните транспортно-спедиторски компании, благодарение на многобройните ни доволни клиенти и на дългогодишния опит и умения на служителите си.

Като лидер в транспорта и логистиката, Тийм Карго Ем Ди ООД предлага превози на различни видове товари: конвенционални, извънгабаритни, товари с клас на опасност, стоки под митнически контрол, дипломатически и личен багаж. Високо квалифицираните ни специалисти ще намерят най-вярното логистично решение и надежден сервиз за вашите пратки.

Транспорт и логистика с Тийм Карго Ем Ди ООД

hr

Спедиция

Професионално обслужване на клиента – предлагаме услугите спедиция и логистика. Спедицията е пълната обработка на товара от приемането му от изпращача до доставката при получателя.

Оптимизация

Оптимизирано възлагане на поръчката – обмяната на документи е значително по-бърза и по-лесна.

Инвации

Безопасност на сътрудничество, оптимизиране на разходите, възможности и за по-малките фирми и лесно установяване на нови международни отношения.

Логистика

услугите товарене, разтоварване, палетизация и депалетизация, контейнеризация и деконтейнеризация, измитане, измиване, покриване, складиране, доставка от врата до врата.

Партньорство

Партньори и наши клиенти са както големи, така и малките и средни фирми.

Позитиви

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага различни варианти за реализиране на поръчки за транспорт, както на вътрешния, така и на международния пазар.

Транспорт и логистика в цял Свят!

hr

ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 2

Внос

Транспорт и логистика

Износ

Складиране

ТИЙМ КАРГО ЕМ ДИ ООД разполага със агенти във всяко голямо пристанище или индустриален район на света, което ни позволява да реагираме най-адекватно и гъвкаво на изискванията на нашите клиенти. Високото качество и ефективност при всеки вид транспорт – сухопътен транспорт, морски транспорт, въздушен транспорт или комбиниран транспорт, се основават на дългосрочни договорни отношения с надеждни превозвачи. Нашата услуга не свършва с пристигането на пратката на пристанището. Напротив, ние осигуряваме всички допълнителни услуги – от стандартните документи до морската застраховка и доставката до врата. Ако Вашата пратка се нуждае от сухопътен транспорт, можете да се доверите на професионализма на нашия екип и да сте сигурни в успеха на Вашия проект!

Заявка за Транспорт

За да подадете Вашата Заявка за Транспорт, моля натиснете бутона и след получаване на заявката за транспорт, ние от Тийм Карго Ем Ди ООД, ще се свържем с Вас.

ЗАЯВКА ЗА ТРАНСПОРТ