Складиране на товари

Съхранение на товари в специализирани складове

Складиране на товари

hr

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага на своите клиенти складиране на товари! Складовете за съхраняване на товари могат да бъдат наети за различни периоди от време и съответно са оборудвани съгласно последните изисквания, за да осигурят необходимите условия за съхранение на Вашите стоки.

Ние винаги се стараем да предложим на нашите клиенти оптимални условия за съхранение на Вашите товари. Ние предлагаме и съхранение на товари в складове под митнически контрол, осъществяван върху товари и стоки от страни, които са извън Европейския съюз.

Съхранение в специализирани складове

hr

Складиране на палетизирани товари

Складиране на непалетизирани товари

Складиране на дрехи върху закачалки

Складиране на дрехи в кашони

Специализирани сухопътни превози

Пакетиране на товари за складиране

Етикиране на товари за складиране

Услуги с добавена стойност

Складиране на различни опасни товари

Споделете в Социалните Мрежи!

Складиране на товари в цял Свят!

hr

внос

Внос

внос

Износ

Складиране

Складиране

Тийм Карго Ем Ди ООД разполага със агенти във всяко голямо пристанище или индустриален район на света, което ни позволява да реагираме най-адекватно и гъвкаво на изискванията на нашите клиенти. Високото качество и ефективност при всеки вид транспорт – сухопътен транспорт, морски транспортвъздушен транспорт или комбиниран транспорт, се основават на дългосрочни договорни отношения с надеждни превозвачи. Нашата услуга не свършва с пристигането на пратката на пристанището. Напротив, ние осигуряваме всички допълнителни услуги – от стандартните документи до морската застраховка и доставката до врата. Ако Вашата пратка се нуждае от сухопътен транспорт, можете да се доверите на професионализма на нашия екип и да сте сигурни в успеха на Вашия проект!

Заявка за Складиране на товари

За да подадете Вашата Заявка за Складиране на товари, моля натиснете бутона и след получаване на заявката за складиране на товари, ние от Тийм Карго Ем Ди ООД, ще се свържем с Вас.