Обмитяване на товари

Митнически услуги по освобождаване, изнасяне и складиране

Обмитяване на товари

hr

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага на своите клиенти всички видове митнически услуги, свързани с представянето на клиентите пред митническите власти. Ние винаги се стараем да предложим на нашите клиенти оптимални транспортни решения. За много хора и фирми, които не внасят или изнасят редовно, Обмитяването на пратки е досадна материя. Тъй като самата подготовка на документи и проверка на митнически такси не винаги е по силите на хора, които не познават материята, често се случва да заплатите много повече, отколкото, ако ползвате услуги на спедиторска фирма Тийм Карго Ем Ди ООД!

При вноса на товари се прилагат определени правила по отношение на обмитяването на стоки в съответствие с търговската политика на страната. Тийм Карго Ем Ди ООД  ще извърши вместо Вас всички необходими процедури при обмитяване на товари, и ще Ви осигури цялостно митническо представителство при международен транспорт на стоки. Подаването на митническа декларация често е свързано с много грешки, загуба на време и нерви от страна на хора, които не са запознати с материята и затова Ви предлагаме професионално обслужване от доказан лидер в бранша.

Обмитяване на пратки и митнически услуги
по освобождаване, изнасяне и складиране

hr

Внос

При внос на стока са Ви необходими определен документи, които да подготвите, в зависимост от стоката. Консултирайте се с нас!

Често внасяни стоки

За често внасяни стоки в някои случай може да се приложат само товарителници. Свържете се с нас и се разберете дали и Вашия случай не е такъв!

Представяне пред митница

Нуждаете се от представяне пред митница? – Вие сте на правилното място.

Специализирани сухопътни превози

Износ

При износ на стока са Ви необходими определен документи, които да подготвите, в зависимост от стоката. Консултирайте се с нас!

Забранени за внос стоки

Това са стоки, които не се приемат за внос, поради забрана за внасянето им в Република България или поради високия риск от повреди или други специални изисквания.

Обезпечение по режим транзит

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага на своите клиенти обезпечение по режим „транзит“.

Споделете в Социалните Мрежи!

Обмитяване на товари от цял Свят!

hr

внос

Внос

внос

Износ

Складиране

Складиране

Тийм Карго Ем Ди ООД разполага със агенти във всяко голямо пристанище или индустриален район на света, което ни позволява да реагираме най-адекватно и гъвкаво на изискванията на нашите клиенти. Високото качество и ефективност при всеки вид транспорт – сухопътен транспорт, морски транспортвъздушен транспорт или комбиниран транспорт, се основават на дългосрочни договорни отношения с надеждни превозвачи. Нашата услуга не свършва с пристигането на пратката на пристанището. Напротив, ние осигуряваме всички допълнителни услуги – от стандартните документи до морската застраховка и доставката до врата. Ако Вашата пратка се нуждае от сухопътен транспорт, можете да се доверите на професионализма на нашия екип и да сте сигурни в успеха на Вашия проект!

Заявка за Обмитяване на пратки и митнически услуги

За да подадете Вашата Заявка за Обмитяване на пратки и митнически услуги, моля натиснете бутона и след получаване на заявката за Обмитяване на пратки и митнически услуги, ние от Тийм Карго Ем Ди ООД, ще се свържем с Вас.