За нас – Тийм Карго Ем Ди ООД

hr

Тийм Карго Ем Ди ООД е фирма с история и традиции на спедиторския пазар. Основана от водещи специалисти в областта на международната спедиция, и наложила се през годините като една от челните транспортно-спедиторски компании, благодарение на многобройните ни доволни клиенти и на дългогодишния опит и умения на служителите си.

Дейността на фирмата обхваща всички основни видове спедиторски и транспортни услуги, свързани с контейнерен, автомобилен, железопътен и въздушен транспорт, митническа обработка на товарите и карго застраховки.

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага превози на различни видове товари: конвенционални, извънгабаритни, товари с клас на опасност, стоки под митнически контрол, дипломатически и личен багаж.

Високо квалифицираните ни специалисти ще намерят най-вярното логистично решение и надежден сервиз за вашите пратки.


Тийм Карго Ем Ди ООД има договорни отношения с всички авиокомпании, опериращи в България ,с морските превозвачи както и с редица сухопътни превозвачи. Това ни позволява да бъдем гъвкави в предлагането на конкурентни навла и сервиз, от и до всяка точка на света, независимо от вида на транспорта. Организираме контейнерни превози на всички видове стоки в бокс-контейнери и специализирано оборудване – платформи, хладилни и „open top“ контейнери, както и групажни контейнерни превози през Варна, Бургас и Солун от и за всички дестинации. Благодарение на нашето плодотворно партньорство с известни международни транспортни компании ние предлагаме бърз и ефикасен превоз на експортни и импортни въздушни товари от врата – до врата, от или до всяка точка в света на принципа на предплатени или събираеми транспортни разходи, вкл. DDU или DDP възможности.
В областта на автомобилните превози нашите клиенти могат да се възползват от комплектни и групажни транспорти от и за Европа и Близкия Изток и транспорт в страната.

Съвременните информационни технологии, които използваме в нашата дейност, ни дават възможност за пълен контрол и проследяване на превозите във всеки един момент от транспортния процес.

Професионализмът на нашия екип работи в полза на нашите клиенти, осигурявайки им компетентно консултантско обслужване по всички въпроси в сферата на нашата дейност и свързаните с нея транспортни и митнически документи. Искрено се надяваме, че тук ще намерите цялата Ви необходима информация и скоро ще имаме съобщение от Вас в нашата пощенска кутия. Можете да се свържете с нас по телефона или факса, чиито номера ще намерите по-долу. По всяко време сме на Ваше разположение за съвет или съдействи.

Имате пратка за експорт?

Изберете професионалистите!

Споделете в Социалните Мрежи!

Team Cargo MD Ltd.

У С Л У Г И

Ние разполагаме със агенти във всяко голямо пристанище или индустриален район на света, което ни позволява да реагираме най-адекватно и гъвкаво на изискванията на нашите клиенти.

Ние ще ви помогнем с всеки вид спедиция и транспорт

СЪС ЗНАНИЯ, КОНТАКТИ, ИНОВАЦИИ & КРЕАТИВНИ ИДЕИ