Групажни пратки

Изпратете различни по обем и размер товари

Групажни пратки

Групажни пратки 1

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага на своите клиенти превоз на групажни пратки по земя, въздух и вода, като транспортирането може да бъде извършено с контейнери на големи или с малки товарни автомобили и/или с влакови композиции, самолети, танкери. От товарната рампа на вашите доставчици или до прага на вашите клиенти – гарантирана доставка, без претоварване, директно, бързо и сигурно! 

Ние винаги се стараем да предложим на нашите клиенти оптимални транспортни решения с модерни превозни средства, отговарящи на Вашите изисквания. Организираме контейнерни превози на всички видове стоки в бокс-контейнери и специализирано оборудване – платформи, хладилни и „open top“ контейнери, както и групажни контейнерни превози през Варна, Бургас и Солун от и за всички дестинации.

Специализирани Групажни пратки

Групажни пратки

Близкия Изток

Нашите клиенти могат да се възползват от комплектни и групажни транспорти от и за Близкия Изток и транспорт в страната.

Групаж

Изпратете различни по обем и размер товари – варели, нестандартни по размери пратки, както и опасни товари (ADR goods).

Експресни

Нуждаете се от експресна доставка на стока или товар за България или чужбина – Вие сте на правилното място.

Европа

В областта на автомобилните превози нашите клиенти могат да се възползват от комплектни и групажни превози от и за Европа и транспорт в страната.

Частичен товар

Имате малък по обем товар? Можете да ползвате нашата услуга Частичен товар, както за страната, така и за чужбина.

Редовни линии

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага на своите клиенти и възможност за ползване на редовни линии от Европа и останалия свят.

Групажни пратки в цял Свят!

hr

Внос

Износ

Складиране

ТИЙМ КАРГО ЕМ ДИ ООД разполага със агенти във всяко голямо пристанище или индустриален район на света, което ни позволява да реагираме най-адекватно и гъвкаво на изискванията на нашите клиенти. Високото качество и ефективност при всеки вид транспорт – сухопътен транспорт, морски транспорт, въздушен транспорт или комбиниран транспорт, се основават на дългосрочни договорни отношения с надеждни превозвачи. Нашата услуга не свършва с пристигането на пратката на пристанището. Напротив, ние осигуряваме всички допълнителни услуги – от стандартните документи до морската застраховка и доставката до врата. Ако Вашата пратка се нуждае от сухопътен транспорт, можете да се доверите на професионализма на нашия екип и да сте сигурни в успеха на Вашия проект!

Заявка за Групажни пратки

За да подадете Вашата Заявка за Групажни пратки, моля натиснете бутона и след получаване на заявката за групажни пратки, ние от Тийм Карго Ем Ди ООД, ще се свържем с Вас.

ЗАЯВКА ЗА ГРУПАЖНA ПРАТКA