Групажни пратки

Изпратете различни по обем и размер товари

Групажни пратки

hr

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага на своите клиенти превоз на групажни пратки по земя, въздух и вода, като транспортирането може да бъде извършено с контейнери на големи или с малки товарни автомобили и/или с влакови композиции, самолети, танкери. От товарната рампа на вашите доставчици или до прага на вашите клиенти – гарантирана доставка, без претоварване, директно, бързо и сигурно!

Ние винаги се стараем да предложим на нашите клиенти оптимални транспортни решения с модерни превозни средства, отговарящи на Вашите изисквания. Организираме контейнерни превози на всички видове стоки в бокс-контейнери и специализирано оборудване – платформи, хладилни и „open top“ контейнери, както и групажни контейнерни превози през Варна, Бургас и Солун от и за всички дестинации.


Специализирани Групажни пратки

hr

Близкия Изток

Нашите клиенти могат да се възползват от комплектни и групажни транспорти от и за Близкия Изток и транспорт в страната.

Групаж

Изпратете различни по обем и размер товари – варели, нестандартни по размери пратки, както и опасни товари (ADR goods).

Експресни

Нуждаете се от експресна доставка на стока или товар за България или чужбина – Вие сте на правилното място.

Специализирани сухопътни превози

Европа

В областта на автомобилните превози нашите клиенти могат да се възползват от комплектни и групажни превози от и за Европа и транспорт в страната.

Частичен товар

Имате малък по обем товар? Можете да ползвате нашата услуга Частичен товар, както за страната, така и за чужбина..

Редовни линии

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага на своите клиенти и възможност за ползване на редовни линии от Европа и останалия свят.

Споделете в Социалните Мрежи!

Групажни пратки в цял Свят!

внос

Внос

внос

Износ

Складиране

Складиране

Тийм Карго Ем Ди ООД разполага със агенти във всяко голямо пристанище или индустриален район на света, което ни позволява да реагираме най-адекватно и гъвкаво на изискванията на нашите клиенти. Високото качество и ефективност при всеки вид транспорт – сухопътен транспорт, морски транспортвъздушен транспорт или комбиниран транспорт, се основават на дългосрочни договорни отношения с надеждни превозвачи. Нашата услуга не свършва с пристигането на пратката на пристанището. Напротив, ние осигуряваме всички допълнителни услуги – от стандартните документи до морската застраховка и доставката до врата. Ако Вашата пратка се нуждае от сухопътен транспорт, можете да се доверите на професионализма на нашия екип и да сте сигурни в успеха на Вашия проект!

Заявка за Групажни пратки

За да подадете Вашата Заявка за Групажни пратки, моля натиснете бутона и след получаване на заявката за Групажна пратка, ние от Тийм Карго Ем Ди ООД, ще се свържем с Вас.