Въздушен транспорт

Превоз на пратки по въздух, складиране и обмитяване

Въздушен транспорт

Въздушен транспорт 1

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага на своите клиенти превоз на стоки по въздух, като транспорта по въздух може да бъде извършен с контейнери на големи или с малки товарни самолети. Въздушен транспорт на стоки от и до всяка точка на света. От товарната рампа на вашите доставчици или до прага на вашите клиенти – гарантирана доставка с въздушен транспорт  – без претоварване, директно, бързо и сигурно! 

Тийм Карго Ем Ди ООД предлага глобално и ефективно решение за всички нужди, свързани с въздушния транспорт. Оперирайки в цял свят, нашият екип от професионалисти предлага високо качество на обслужване, осигурявайки надеждна и сигурна доставка. Нашата цел е клиентът да получи пълна удовлетвореност и яснота за пътя на пратката и нейната сигурност по време на транспорта.

Специализирани въздушни превози

Въздушен транспорт 2

Бързина

Най-бързият транспорт за Вашата пратка е Въздушния транспорт, осигуряваме надежден въздушен транспорт за спешни доставки.

Професионализъм

Работа в мрежа от професионално подготвени и сертифицирани партнори по света, които се грижат отговорно за всяка наша заявка.

Ниски цени

Въздушния транспорт е най-скъпия вид транспорт, но за редовни клиенти имаме договорни цени.

Въздушен транспорт

Летище-летище

Грижим се за Вашата пратка да пристигне с въздушен транспорт от избрано от Вас летище до посочено от Вас летище навреме.

Врата – врата

Взимаме Вашата пратка от посочено от Вас място и с въздушен транспорт я доставяме до посочено от Вас място, офис или физическо лице.

Врата – летище

Тийм Карго МД ООД ще вземе Вашата пратка от посочен от Вас адрес и ще я достави до посоченото от Вас летище.

Въздушен транспорт в цял Свят!

hr

Внос

Износ

Складиране

ТИЙМ КАРГО ЕМ ДИ ООД разполага със агенти във всяко голямо летище или индустриален район в Европа и всяка точка на света, което ни позволява да реагираме най-адекватно и гъвкаво на изискванията на нашите клиенти. Високото качество и ефективност при всеки вид транспорт – сухопътен транспорт, морски транспорт, въздушен транспорт или комбиниран транспорт, се основават на дългосрочни договорни отношения с надеждни превозвачи. Нашата услуга не свършва с пристигането на пратката на пристанището. Напротив, ние осигуряваме всички допълнителни услуги – от стандартните документи до морската застраховка и доставката до врата. Ако Вашата пратка се нуждае от сухопътен транспорт, можете да се доверите на професионализма на нашия екип и да сте сигурни в успеха на Вашия проект!

Заявка за Въздушен транспорт

За да подадете Вашата Заявка за Въздушен транспорт, моля натиснете бутона и след получаване на заявката за въздушен транспорт, ние от Тийм Карго Ем Ди ООД, ще се свържем с Вас.

ЗАЯВКА ЗА ТРАНСПОРТ